Eladó családi ház - Siófok-Balatonszéplak – TÖRÖLT

Dupla Villa dupla telekkel a Balatontól 20 m-re...

Jól menő cége van, de még nincs saját nyaralójuk, ami befektetésnek is kiváló? Vendégházat keres, vagy panziót? Vagy csak befektetne? Nagyon értékes helyen van, 6 lakrésszel.

A Balaton déli partján, Siófok Széplakon, annak egyik legfrekventáltabb vízparti utcájában található ez a 2 teljesen egyforma impozáns látványt nyújtó ingatlan. Mindkettő eladó, de egyesével is meg lehet venni, ráadásul Önön múlik, hogy melyiket választja! Mindegyik épület 3 szintes, szintenként önálló lakrésszel rendelkeznek! A szinteket a nagyon szép kovácsoltvassal ellátott lépcsők kötik össze, melyek a lépcsőházból indulnak. Minden szinthez külön gázkazán tartozik (külön almérőkkel!), amik a padlófűtéshez és a melegvízhez egyaránt használhatóak. Épületenkénti helyiségelosztása:

A Balatontól távolabbi ház is 3 szintes.

Földszint: előtér, vendég WC, lépcsőház, garázs (szoba kialakítható belőle, célszerű is lenne), és egy apartman, ami előszobából, konyha étkezőből, kádas fürdőszobából, külön WC-ből, és 1 hálószobából áll.

Emelet: előtér, és lépcsőház, és 2 szobás apartman konyhával, étkezővel, kádas, zuhanyozós, mosdós fürdőszobával, valamint 1 erkéllyel.

Tetőtér: ugyanaz, mint az emeleti.

Ára: 140 millió Ft.

Balatontól 30 méterre lévő Villa helyiségelosztása:

Földszint: bejárat a kert felől, mely szinte egy légtérből áll, közel 70 nm-es, amolyan "buli" hely, zuhanyozóval, mosdóval, WC-vel. Eredetileg az egyik helyiség garázs lett volna. Komoly méretű lakást lehet "kihozni" belőle!!

Az emeleti részekre kovácsolt vas lépcsőn jutunk fel. Helyiségelosztása:

Emelet és tetőtér: ugyanaz mint az első épület emeleti és tetőtéri elosztása.

A tetőtéri lakrészek klímával ellátottak.

Ára: 150 millió Ft.

Gyönyörűen parkosított területtel rendelkezik, az öntözés saját kútból történik.

Ha valaki az utca felőli épületet veszi meg, úgy 5 méter széles lejáró van biztosítva számukra a szabadstrandra való lejutáshoz.

Az egész terület körbe van kerítve, a homlokzati részeken kovácsoltvas kerítéssel.

Siófok rendkívül értékes, közkedvelt helyén található az ingatlanegyüttes, pár tíz méterre a Balatontól. Ez adja meg a valódi értékét az ingatlannak, mely ráadásul akár tovább bővíthető!

Jelenleg is idegenforgalmi célra használják..
Biztos jövedelemforrás...

Hívjon, vevőink részére ingyenes szolgáltatásunk!
Iroda hétvégén is nyitva!

Irányár: 290.0 MFt

A környék leírása

Pár száz méteres körzeten belül találunk postát, élelmiszer boltot, éttermeket, szórakozóhelyeket. A közelben egy vitorláskikötő is emeli a környék színvonalát. A vasútállomás pár perc sétára található, a helyi buszmegálló 3 percre. Az M7-es siófoki lejárata kb. 3 km-re van. Az ingatlanokhoz aszfaltos út vezet, az épületek Balaton felőli részén pedig hangulatos, csendes szabadstrand húzódik meg.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E19936
Hely:Siófok-Balatonszéplak
Típus:családi ház
Szobák:10
Épület:440 m2
Telek:1475 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, vízparti, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések