Eladó családi ház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Belvárostól 2 percre egyedi ajánlat!

Luxus igényeket kielégítő, igényesen megépített, jó elosztású családi házat kínálunk Önnek megvételre!

A lakás ízléses, igényesen kialakított, jól felszerelt, minden igényt kielégítő otthon. A lakóépület 250 nm, az uszoda 50 nm, az ikergarázs 54 nm, és pince 14 nm.
A lakásban tágas, beépített szekrényekkel kialakított előszobából jobbra a nappali, étkező, amerikai stílusú konyha nyílik.
A nappaliból és konyhából egyaránt a teraszra lehet kilépni. A nappaliban cserépkályha adja a téli hónapok kellemes hangulatát, és a meleget!
A beépített konyhabútorba mosogatógép, elszívó, villanyfőzőlap és villanysütő.
Az előszobából nyílik külön WC, mosdóval.
A földszinten található egy hálószoba, gardrób, és fürdőszoba.
A fürdőszobában jakuzzi, beépített szekrényben dupla mosdó.

A lakásból nyílik egy 50 nm méretű házi uszoda. A 8x2,5 x 1, 8 m mélységű vízforgatóval és melegítő berendezéssel ellátott medence. A belmagassága átlag 5 m, vörösfenyővel lambériázott, levegő befúvással és elszívással kiépítve.

Igényes szép falépcsőn jutunk fel az emeletre. A felső szinten egy jól kihasználható előtérből nyílik három szoba és fürdőszoba, melyben szintén jakuzzi, dupla mosdó, WC.

A lakásban sok beépített szekrény segíti a ruhák, holmik tárolását, és mellőzni lehet a felesleges bútorokat.
A kazánok között van gázkazán, vegyes tüzeléses kazán, központi klíma üzemeltetéséhez gépezet. A házban a hűtő-fűtő radiátorok adják télen a meleget, nyáron a hideget.

Az udvaron pince, illetve egy két állásos garázs.
A garázs épületében tároló helyiség, igen hasznos a kerti dolgok tárolására, illetve akár barkácsolásra is kiváló.

A garázsajtók elektromos távvezérlésű kapunyitó. A garázs blokktéglából épült, tetőszerkezete faszerkezetű, cserép héjalással ellátott, kívülről vakolt. A pince a garázs és az épület között került megépítésre boltíves tégla falazattal a boltív födém felett földfeltöltéssel, udvari lejárattal.

A ház építését illetően alapozása úsztatott beton sávalap, falazata blokktégla, födémszerkezete vb.gerenda béléstestekkel, tetőtérben szarufákra fogópárokra szegelt fenyőlambéria. Tetőszerkezete faszerkezetű, cserép héjalással ellátott. A nyílászárók faszerkezetű, valamint műanyagból készült hőszigetelt üvegezéssel ellátottak. Homlokzata vakolt.

A ház elosztása - földszinten: előszoba, nappali, étkező, konyha, gardrób, WC, hálószoba, medence, fedett terasz. Tetőtér: három vendégszoba, fürdőszoba, kazánház.

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár. Királysor 63-65."

Irányár: 82.0 MFt

A környék leírása

Belváros közelében, osztatlan közös telken levő, külön bejárattal megközelíthető családi ház. Nem utcafronti, így csendes, nyugodt környezet. Az udvar térkövezett, parkosított. Jó fekvéséből adódóan napos, világosak a ház belső helyiségei. A terasz védett, napos, pihenésre, szórakozásra egyaránt alkalmas.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E32696
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:3+2 fél
Épület:250 m2
Telek:540 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések