Eladó egyéb - Telki – TÖRÖLT

Eladó üzlethelységek, irodák. 6 db

Banki tulajdonban lévő ingatlanokat kínálunk eladásra az egész ország területéről, kedvező hitellehetőséggel. Ár: 30 - 147 Millió Ft + ÁFA.

1. Lenti
Bolt és Udvar:

Lenti Zala-megyében, az M7-es autópályától kb. 20 km-re fekszik, a Balatontól 75 km-re, a Fővárostól 260 km-re található. Az ingatlan a város központjában helyezkedik el. Környezetében kisebb üzletek, családi házak, társasházak és benzinkút található. Az 584 nm-es telken egy 422 nm-es két egységből álló épület áll, az utcafronti épület földszint + 1 emelet kialakítású, az udvari épület földszintes. A két épületegység szervesen egybeépült. Az udvari épületrészben öltözők, irodák, szeméttároló került kialakításra. Az utcai épület földszintjén üzlet található, az emelet korábban pékségnek és irodának adott helyet.
Terület: 584 nm
Épület mérete: 422 nm
Irányár: 37,4 M ft + Áfa

2. Röszke
Raktár, Parkoló és Műhely:

Az ingatlan Röszkén, Szegedhez közel, Budapesttől kb. 180 km-re található. Eredetileg élelmiszer áruházként és pénzváltóként működött. A területek elég nagyok ahhoz, hogy kereskedelmi vagy ipari tevékenységhez megfelelőek legyenek.
Terület: 15 077 nm
Épület mérete: 730 nm
Irányár: 53 M Ft + Áfa

3. Sopron
Lakóház, Iroda és Üzlethelyiség:

Sopron történelmi belvárosában, műemléki környezetben fekszik. Az ingatlan egy műemlék épület, pince + földszint + emelet szintekkel,

melyet 2008-ban újítottak fel és építettek át. Ekkor került sor az ingatlan jelenlegi kialakításának kivitelezésére, melynek eredményeképpen a földszinten 2 apartman, üzlethelyiség és kiszolgáló helyiségek, az emeleten 3 db apartman, valamint iroda, kis

és nagy tárgyaló (kiállító-helyiségek) és vizesblokk helyiségek kerültek kialakításra.

Az ingatlant apartman házként és kiállító-teremként hasznosították, de egyéb alternatív hasznosítási lehetőségek is adottak.
Terület: 575 nm
Épület mérete: 711 nm
Irányár: 147 M Ft + Áfa

4. Szolnok
Raktár és Iroda:

Az ingatlan a 60-as, 70-es években épült, eredetileg gyárként működött. Az épület egyes részeit a 2000-es években felújították. Az ingatlant üres állapotban kínáljuk eladásra.
Terület: 17 847 nm
Épület mérete: 3 381 nm
Irányár: 139,8 M Ft + Áfa

5. Zsámbok
Söröző és Sörfőzde:

Zsámbokon, forgalmas út mellett helyezkedik el. Az épület 450 nm, melyből 130 nm söröző és 320 nm raktár, amely régebben sörfőzdeként működött.
Terület: 2 000 nm
Épület mérete: 450 nm
Irányár: 30 M Ft + Áfa

6. Budapest VIII. kerület
Irodaház:

Az ingatlan Budapest 8. kerületében található, alapvetően könnyen elérhető helyen. A kínált terület az első emeleten fekszik. Egyéni mérős gáz-, villany- és vízórával. Az ingatlan jelenleg bérlő nélkül eladó. Használati szerződés nem lehetséges.
Alapterület: 261 nm
Irányár: 39 M Ft + Áfa

Bővebb infóért keressen minket!

Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.

Irányár: 30.0 MFt + áfa

A környék leírása

Az ingatlanokat az egész ország területéről kínáljuk eladásra.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E40795
Hely:Telki
Típus:egyéb
Szobák:n/a
Állapot:átlagos
Jellemzők: 

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések