Eladó iroda - Telki – TÖRÖLT

Üzlethelységek, vegyes használatú ingatlanok.11 db

Banki tulajdonban lévő ingatlanokat kínálunk eladásra az egész ország területéről, kedvező hitellehetőséggel. Ár: 16,9 - 450 millió Ft-ig.

1. Eger, Műhely, Iroda és Raktár:

Az ingatlan Eger Noszvaj felé kivezető útja mellett található, számos hasonló telephely szomszédságában . A 850 nm-es telephely nagyrészt nyitott terű műhelyből, elektromos kapuval nyíló raktárból és az emeleti irodahelyiségekből áll. Az ingatlant 2013. januártól hosszú távú bérleti szerződéssel (2017. december 31.-ig) minőségi bérlő lakja.
Terület: 2538 nm
Építmény: 850 nm
Irányár: 45 M Ft + Áfa

2. Pölöske, Ipari ingatlan:

Pölöske egy kis község, amely Zalaegerszeg és Nagykanizsa között, az M7-es autópályától 40 km-re helyezkedik el. Az ingatlan a község bejáratánál, a 75-ös út mentén található. Az ingatlant a szomszéd szörpüzem bérli. Az ingatlan főként ipari hasznosítású (gyár és raktár), de található benne egy lakás is. Az ingatlan bérbe adott állapotban, határozatlan időre szóló szerződés mellett kerül értékesítésre.
Terület: 4973 nm
Építmény: 2049 nm
Irányár: 60 M Ft + Áfa

3. Várpalota, Raktár és Iroda:

Az 1,500 nm-es raktárcsarnok épületen belül van 213 nm iroda, 8 szintbeli ipari kapu biztosítja az árumozgatást. A területen gépjármű parkolás lehetséges. Az ingatlant bérlővel (határozatlan időre szóló szerződéssel) kínáljuk eladásra.
Terület: 24 690 nm
Építmény: 1243 nm
Irányár: 100 M Ft + Áfa

4. Hódmezővásárhely, Iroda, Műhely, Raktár:

Az ingatlan Budapesttől 160 km-re, a 47-es főúthoz közel, Hódmezővásárhelyen található. Az ingatlan környezetében elsősorban mezőgazdasági területek helyezkednek el. Teljes közmű rendelkezésre áll. Az ingatlan fix idejű, 2057. december 31-ig szóló bérleti szerződéssel van bérbe adva.
Terület: 9,488 nm
Építmény: 1,989 nm
Irányár: 24,2 M Ft + Áfa

5. Nagyatád, Iroda és Raktárépület:

Az ingatlan Nagyatád Ny-i részén, a belvároshoz közel, könnyedén megközelíthető helyen helyezkedik el, közúti kapcsolata biztosított. Környezetében családi házak találhatók. A telken két épület áll: az egyik egy földszintes + 2 emeletes irodaház, a másik egy 389 nm-es, földszintes raktárépület. Az ingatlant határozatlan időre szóló bérleti szerződést kötött bérlővel kínáljuk eladásra.
Terület: 4,449 nm
Építmény: 1,270 nm
Irányár: 17 M Ft + Áfa

6. Zalaegerszeg, Raktár, Pékség és Iroda:

Az ingatlan Budapesttől 220 km-re, Zalaegerszegen található. Közvetlen környezetében kereskedelmi ingatlanok és ipari területek találhatóak. Az ingatlant bérlővel (határozatlan időre szóló szerződéssel) kínáljuk eladásra.
Terület: 8,632 nm
Építmény: 1,375 nm
Irányár: 111,8 M Ft + Áfa

7. Kaposvár, Parkoló és Kávéház:

Az ingatlan Kaposvár belvárosában, az Új piac téren helyezkedik el. Környezetében a Polgármesteri Hivatal, helyi és távolsági autóbusz állomás és a vasútállomás található. A parkoló rész a felépítmény két szintjén összesen 175 gépjármű befogadására alkalmas: teremgarázs szinten 69 db, a földszinten 106 db parkolóhely áll rendelkezésre. A pinceszinti parkoló végében két férőhelyes, kézi autómosó került kialakításra. A parkolóházat az önkormányzat bérli és üzemelteti. A különálló épületben lévő kávézó (88m2+74m2 terasz) 40-45 vendég befogadására alkalmas, megközelítése a felszíni parkoló irányából lehetséges. Jelenleg bérbe van adva.
Terület: 3102 nm
Építmény: 3970 nm
Irányár: 204 M Ft + Áfa

8. Bicske, Üzlethelyiség:

A 146 nm-es földszinti ingatlan Bicske központjában helyezkedik el. Bicske az M1-es autópálya mellett, Budapesttől 43 km-re található. Az ingatlan környezetében kisebb üzletek, bankok, biztosítási intézmények és lakóingatlanok találhatóak. Az üzlet mellett ingyenes parkolásra van lehetőség. Az ingatlant üres állapotban kínáljuk eladásra.
Helység: 146 nm
Irányár: 16,9 M Ft + Áfa

9. Keszthely, Üzlethelyiség:

Az üzlethelyiség Keszthelyen található, a Balaton nyugati partján. A régió egyik legnagyobb városa, és az egyik legjelentősebb kulturális, oktatási és gazdasági központja. A város további előnye a gyógyfürdőjéről és egészségügyi szolgáltatásairól is híres Hévíz közelsége. Az ingatlan könnyen megközelíthető a 71-es számú főútról. Az ingatlan a település központjában, a sétáló utcában található.
Terület: 1532 nm
Építmény: 1082 nm
Irányár: 191 M Ft + Áfa

10. Cegléd, Irodahelyiség:

A 162,03 nm-es ingatlan Cegléd központjában, egy lakóház első emeletén található. Tömegközlekedési szempontból elhelyezkedése kedvező, az ingatlantól kb. 200 m-re elérhetők a helyközi és helyi buszjáratok. Az ingatlant jelenleg üres állapotban kínáljuk eladásra.
Alapterület: 162.03 nm
Irányár: 19,8 M Ft + Áfa

11. Debrecen, Irodahelyiség:

Az ingatlan Debrecen Nagyerdő városrészében, frekventált helyen található. Környezetében eltérő korú és szerkezeti kialakítású társasházak és villa épületek találhatók. A 4 szintes felépítmény volt villa épület, korábban irodaházként üzemelt, jelenleg használaton kívül áll. Az ingatlan autóval és tömegközlekedési eszközzel egyaránt könnyen megközelíthető, parkolásra a telken van lehetőség.
Építmény: 1896 nm
Irányár: 450 M Ft + Áfa

Bővebb infóért keressen minket!

Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.

Irányár: 16.9 MFt

A környék leírása

Az üzlethelyiségek az ország különböző területén találhatók.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E40934
Hely:Telki
Típus:iroda
Szobák:n/a
Állapot:átlagos
Jellemzők: 

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések