Eladó ipari ingatlan - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Épületkomplexum vállalkozásnak

Eladó egy 3953 nm területű ipari ingatlan, 1493 nm alapterületű irodaépület és műhely csarnok felépítménnyel. Vállalkozását azonnal beindíthatja, minden feltétel adott!

1998-ban beton sávalapra, tégla falazattal és cserép fedéssel épült a 299 nm iroda épület. A külső nyílászárók műanyag, hőszigetelt üvegezésűek. Az iroda helyiségek padlóburkolata szőnyegpadló, a közös helyiségeké járólap, a pihenő részé laminált padló.
A fűtés gázkazánnal és radiátor hőleadókkal történik. A helyiségek elhelyezkedése az alaprajzon látható.
Az épület riasztó és klíma berendezéssel szerelt!
Az udvar térkő burkolatú, benne több dísz- és örökzöld növénnyel.
Az épület előtt térburkolattal ellátott gépkocsi parkoló került kialakításra.

A 2-3 jelű épület funkciója műhely, 518 nm.
Beton sávalapon, tégla falazattal és cserép fedéssel épült. A külső nyílászárók műanyag, hőszigetelt üvegezésűek. A padlóburkolat simított beton.
A fűtés gázkazánnal radiátoros hő leadással történik. Az épület előtt beton térburkolat van. A fedett előtér alatt gépkocsik tárolása lehetséges.

A 4 jelű épület beton sávalap, acél vázszerkezetű tartó szerkezet, hullámpala fedéssel épült, 459 nm műhely. A külső nyílászárók műanyag, hőszigetelt üvegezésűek, a padlóburkolata beton.
A fűtés gázkazánnal radiátoros hő leadással biztosított. Az épület előtt beton térburkolat van.

Az 5 jelű épület tároló szín, beton sávalapon, acél tartószerkezet, hullámpala fedéssel épült. A padlózat burkolata beton. Az épület előtt beton térburkolat van.

6 jelű épület porta és szociális blokk beton sávalappal, tégla falazattal és cserép fedéssel épült. A külső nyílászárók műanyag, hőszigetelt üvegezésűek. A padlóburkolatok járólap és PVC fedésűek.
A fűtést gázkazán radiátoros hő leadással biztosítja. Az épület előtt beton térburkolat található.

Hívjon és tekintsük meg együtt!
Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

Kovács Éva ev.
06 20 313 8211

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda

www.elvit.hu

Irányár: 125.0 MFt

A környék leírása

Székesfehérváron a Felsővárosban található ez az ipari ingatlan. Megközelítése könnyen, a 8-as számú és a 81-es főútról egy-két perc alatt elérhető. Az ipari ingatlan kamionok fogadására is alkalmas. A belváros autóval 2-3 perc alatt elérhető. Az ügyfélkör parkolása az ingatlan előtt díjtalanul lehetséges.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E41151
Hely:Székesfehérvár
Típus:ipari ingatlan
Szobák:n/a
Telek:3953 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, kocsibeálló, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlatainkAz Élvit IngatlanrólA legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések