Eladó családi ház - Csór – TÖRÖLT

Alakítsa, fejezze be ízlésének megfelelően!

Csendes környezetben, a várostól 10 km-re, 10 perc autóútra, jó közlekedéssel, távol a zajtól, portól családjának igényes otthont varázsolhat ezen a helyen!

A ház szerkezetkész állapotban van., Porotherm 38 téglából épült. A tetőről a héjazat hiányzik. A falak állnak, belső elrendezése még alakítható.

Jó elrendezése segíti a kényelmes ott élést! Az utca felőli első részben egy nagy méretű 44 nm nagyságú dupla garázs, melyre már felszerelésre került az automata garázskapu. A garázson két műanyag nyílászáró beszerelve, redőnnyel ellátva. A garázs mellett egy 13 nm dolgozó szoba, de akár szobának is hasznosítható.
Innen jutunk be a fő épületbe. Az elrendezése háztartási helyiség 6,75 nm, külön WC 1,55 nm, fürdőszoba 8,54 nm. A konyha-étkező, nappali egy légtérbe tervezve , 22,76 nm - 31,43 nm nagyságban. A nappaliban cserépkályha, kandalló beépítésére kiépített lehetőség!

A földszinten három hálószoba 10 nm - 11 nm - 9,3 nm tervezve.

A galériáról érkezünk a tetőtéri részbe, ahol a kialakítás tetszés szerint kivitelezhető.

A telken bevezetésre került a víz, villany, csatorna. A gázvezeték a ház előtt, az utcán húzódik.

Eladásnál lakás beszámítása lehetséges, illetve minden megoldás megbeszélés tárgya!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a befejezés lehetősége. Jó környezetben képzeli el családja életét hívjon és kérje segítségünket a megtekintésre.

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Királysor 65.

Kovács Éva
0620-3138211

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

Irányár: 15.0 MFt

A környék leírása

Csór Székesfehérvártól 10 percre , jó közlekedéssel helyezkedik el. A falu csendes, az elkerülő út megépítésével tehermentesítették a falut a forgalomtól. Székesfehérvár és Várpalota között fekszik, utóbbihoz kicsit közelebb. Három kilométerre található Veszprém és Fejér megye határa. Északon a Bakony, délen a Sárrét öleli körbe. A szomszédos falvak közül egyedül Iszkaszentgyörgyre vezet út. Csór kiemelt vízbázissal, rendkívül jó minőségű vízzel rendelkezik. A vízmű melletti hegyből fakadó karsztforrás látja el vízzel Székesfehérvárt és a helyi lakosokat. De egyéb források is léteznek, amelyek enyhén meleg vizűek. Vasútállomása Csór-Nádasdladány, a falutól kb. 5 km-re a Székesfehérvár–Szombathely-vasútvonalon van. A község 2006-ig a 8-as főúton feküdt, ekkor megépült a Csórt elkerülő főútszakasz, a községen áthaladó út mellékúttá vált.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E41312
Hely:Csór
Típus:családi ház
Szobák:2+2 fél
Épület:189 m2
Telek:1152 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, azonnal költözhető, jó közlekedés, dupla garázs, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések