Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Panorámás, hatalmas Villa Siófok Törekin!

Több generáció kényelmes együttélését teszi lehetővé, de vendégháznak, céges üdülőnek is kiváló! Tripla garázs, hatalmas panoráma terasz, jakuzzi, 2 utcai bejárattal. Ár alatt!!

Siófokon Töreki városrészen kínáljuk eladásra ezt a tágas, kényelmes, panorámás családi házat.
Nem is tudom hol kezdjem. Hangulatos domboldalban építették meg a házat. Az utca felől csak a garázsok látszanak, amiből rögtön három darab is van. Természetesen távirányítós garázskapuk lettek beépítve. A garázsok mellett található egy lépcső ami a nappali szintre vezet, de a tulajdonos bevallása szerint talán még soha senki sem használta. Ők mindig úgy érkeznek haza, hogy a kocsival beállnak a tágas garázsba és onnan a házon belül mennek fel. A garázsok szintjén van kialakítva a kazánház, egy kamra, a sport szoba szaunával, egy tároló a sportfelszereléseknek, egy könyvtár szoba és a mosókonyha. És persze a lépcsőház, ahol nappali szintre jutunk. Itt van az épület főbejárata is, mellette egy fürdő. Ezen a szinten kapott helyet egy hálószoba és nappali. Maga a nappali, vagy inkább a lakótér kifejezetten tágas. A nappali, a konyha, az étkező és dolgozó tulajdonképpen egy teret alkot, de mégis kellemesen tagolt. Ez a rész önmagában 80 nm, + innen tudunk kimenni a PANORÁMÁS teraszra ami önmagában 50 nm!!!
Az emeleti részen 4 hálószoba, valamint három fürdő. A négy hálószoba közül az egyikhez saját fürdő tartozik míg a másikhoz fedett félköríves erkély, ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a környező dombokra, a Balatonra, Tihanyra és az északi partra.
Az épület mögötti kertben található egy kerti szaletli, aminek a különlegessége, hogy itt kapott helyet a jakuzzi. A kert végében egy újabb utca van, innen is be lehet jönni.
Rendkívül csendes, nyugodt környék, ide nem hallatszik be a civilizációval járó hangártalom, még a településen belül is jól elhatárolt helyen terül el. Akik szeretik a csendet, nyugalmat, no és a panorámát, azoknak idilli helyet biztosít ez a ház.
Nagyon jó állapotban van!!!!
A ház fűtéséről gáz kazán gondoskodik, de beépítésre került egy nagy égésterű fatüzelésű kazán is, ön dönti el, hogy melyiket használja.
A nappaliban lévő kandalló csak fokozza a hangulatot.
Szakmai meggyőződésem, hogy ebben a minőségben és méretben megépített ház, pláne ilyen áron, mindenképp megérdemel egy személyes megtekintést!

Tehermentes ingatlan!

Mondanom sem kell, hogy nyaralónak is eszményi a ház!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 57.5 MFt

A környék leírása

Siófok Töreki panorámás, csendes, nyugodt részén helyezkedik el az a nagyszerű adottságú és állapotú ingatlan, külföldi szomszédokkal.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E43056
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:390 m2
Telek:858 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, panorámás, erkélyes, dupla garázs, garázs, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések