Eladó családi ház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Öreghegy szívében a Bory Vár közelében!

Szép környezetben, jól megközelíthető helyen vásárolna otthont családjának? Hívjon és tekintse meg!

A 220 nm családi ház jó állapotú, mögötte 200 nm fűthető garázs vagy műhely vállalkozásra is alkalmas, található még 150 nm nyitott garázs és 30 nm melléképület.

A pinceszinten: kazánház és tároló található.
A földszinten: előtér, konyha + étkező, nappali, 2 szoba, gardrób, fürdőszoba, pincelejáró.
A tetőtérben: közlekedő, 3 szoba, zuhanyzó, WC.

Az épület 1980-ban épült. Alapozása úsztatott beton sávalap, a lábazata terméskőből kirakott. Részben alápincézett.
A pince falazat beton, mely belülről normál habarcsvakolattal vakolt.
A lábazat átlag 0,8 m magas. A lábazat és felmenő falazat között bitumenes lemezszigeteléssel ellátott. A külső határoló és belső tartó falak B30-as téglából épültek. A belső válaszfalak 12-es téglafalak. A külső falfelületek kőporos vakolattal vakoltak, majd a 2006-os felújítás során át lett színezve, stukkóval díszítve.

A belső falak normál habarcs vakolattal illetve vízhelyiségekben csempével borítottak.
A nappaliban és a tetőtérben fenyő lambériával borítottak. A tetőtérben egyik oldal 2 m-es, a másik oldalt 1,2 m-es térdfal épült.

Az épület nyílászárói műanyag tokosak, az utcafronti bejárat korszerű műanyagtokos és üvegfallal készült, hőszigetelt üvegezéssel.

Az épület födémje a pinceszinten és a földszinten egyaránt betonkoszorú betongerendával. A tetőtérben több helyiségben a födém osztott fagerendás fenyő lambéria és álmennyezet készült.
A lépcső folyosó tölgyfából készült , mind a vázszerkezet, mind a lépcsőlapok. A tetőtérben a falak fenyő lambériával borítottak. A födém a tetőtérben fogó párokra és szarufákra szegelt fenyő lambéria. Az egész tető gyapottal szigetelt. A lakóépület tetőszerkezete fűrészelt fenyőből készült, melynek héjalása bitumenes zsindely.

Az épület fűtése gázkazánról üzemelő központi fűtéssel biztosított, helyiségenként radiátorokkal. A melegvíz ellátást 120 l-s villanybojler és 200 l-s gázüzemű bojler biztosítja.

Az udvar térkövezett. 2006-ban a hátsó kertrész teljes növényzetét újra telepítették, szép és átgondolt kertépítés történt.

Hívjon és tekintsük meg együtt!
Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Segítséget adunk CSOK intézésében, hitel felvételében! Megszervezzük az ügyvédi közreműködést. Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár. Királysor 63-65.

Irányár: 45.0 MFt

A környék leírása

Zöldövezetben fekszik, közvetlen közelében családias ingatlanok találhatók. Megközelítése jó, hiszen gépkocsival és helyi járatú autóbusszal egyaránt lehetséges. Az autóbusz megálló az ingatlantól egy percre van. 1 km-en belül található iskola, orvosi rendelő.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E44816
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:220 m2
Telek:2204 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, dupla garázs, kocsibeálló, parkosított kert, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések