Eladó családi ház - Velence – TÖRÖLT

Munkahely otthon! Nagy a család? Itt elfér!

Több lehetőség, saját panzióként, bevezetett , visszatérő vendégekkel üzemeltetheti vállalkozást, és még el sem kell mennie otthonról! Ritka alkalom, ne hagyja ki!

A Velencei tó egy karnyújtásnyira!!

A tégla építésű, külső szigeteléssel ellátott, folyamatosan karbantartott, felújított családi ház alkalmas panziónak, de nagy családnak , két generációnak egyaránt! A panzió 27 éve működő, visszajáró vendégkörrel. Egész évben működő panzió nem függvénye az időjárásnak, itt minden évszakban tartalmas kikapcsolódás található pár perc sétányira a háztól. A Velencei tó , az új parti sétány, korzó, a Gyógyfürdő-Wellness, kiránduló helyek mind ideális időtöltési lehetőség az ideérkező vendégek , és itt lakók számára!

A földszinten az garázs, mely alatt 24 nm nagyságú pince, ott kapott helyet a gázcirkó kazán, melyről a ház fűtése, és a melegvíz ellátás történik. A nappaliban kandalló a téli hónapokban rásegít a fűtésre.

A bejárat után kis előszobába érkezünk, innen tovább haladva balra egy kis dolgozó szoba található. Mellette a tágas, világos nappali, melyből nyílik a hálószoba. A nappaliból nyugati fekvésű nagy méretű terasz , mely a kert felé néz! Pihenésre a legjobb választás családdal, barátokkal egyaránt.

A földszinten egy zuhanyzóval, mosdóval ellátott fürdőszoba. Mellette a külön WC helyiség kézmosóval ellátva.

A földszinten tágas 25 nm nagyságú konyha, étkezővel, innen nyílik egy terasz, mely a panzió vendégeinek is kiválóan alkalmas étkeztetésére .
A konyhában igényes konyhabútor, benne gázfőzőlap, villanysütő, elszívó!

A kis előszobából nyílik az emeletre a feljárat. Fenn egy kis nappali, teakonyha. Az emeleten négy szoba, kettőn kis erkély. Minden szobához külön fürdőszoba, benne zuhany, mosdó, WC.

Az udvaron a vendégeknek külön grillező, pihenő került kialakításra, távol, külön a tulajdonos pihenő teraszától . A ház mellett három-négy autó beállási lehetőség.

A telek felső részében egy kis üvegház, mellette egy kis területen konyhakert. Az udvaron egy szerszámos tároló, mely alatt pince, jó lehetőség a zöldségek , konyhai kiegészítők tárolására.

Jöjjön tekintsük meg együtt az ingatlant. Segítségünkkel vásárolja meg. Irodánk hitel ügyintézésében, ügyvédi közreműködésben, CSOK intézésében, energetikai tanúsítvány elkészítésében, szakszerű tanácsadásban egyaránt segítséget nyújt ügyfeleinknek. Felértékeljük ingatlanát, ezáltal nagyobb lehetőséggel tudja eladni ingatlanát, a már meghatározott piaci érték szerint.

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Királysor 65.

www.elvit.hu

Irányár: 42.5 MFt

A környék leírása

Velence Ófalu részében található. Családi házas környezetben. Innen pár perc sétára orvosi rendelő, iskola, óvoda, autóbusz megálló, üzletek. 10-15 perc gyalogosan az új Wellness- Gyógyfürdő, vasútállomás. Az M7 lejáró közel, így Budapest gyorsan, kényelmes megközelíthető. Székesfehérvár felé jó közlekedés autóbusszal, autóval, vonattal egyaránt!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E45223
Hely:Velence
Típus:családi ház
Szobák:2+5 fél
Épület:180 m2
Telek:732 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, garázs, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések