Eladó családi ház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Luxus felsőfokon!

Mai kor minden modern gépével, berendezésével felszerelt, átépített, felújított családi ház, gyönyörű parkosított kerttel várja új lakóját! Legyen Ön az!

Az épület tégla építésű, külső 8 cm szigeteléssel, új műanyag nyílászárókkal beépítve.
Az ablakok 3 rétegű biztonsági üveggel beüvegezve. Elektromos redőny, szúnyogháló gondoskodik a lakás árnyékolásáról a nyári melegben.

Már az utcáról egy modern automata kapu engedi be az ideérkezőket. A bejárat után tárul elénk egy minimál stílusban, igényes, szemet gyönyörködtető kivitelben felújított lakás.
A járólap burkolatot szinte tükörnek is használhatnánk , olyan fényes, csillogó, modern. Ennek tisztaságáról egy intelligens önjáró takarítógép segít, mely a vételár része. Csak bekapcsoljuk és máris ragyog minden!
A bejárat után az előszobából jobbra nyílik a lenti fürdőszoba, zuhannyal, mosdóval WC -vel felszerelve.
A mellette levő ajtó a pincébe vezet.
Az előszoba a mai kornak megfelelő minden extrájával felszerelt konyha, étkező tárul elénk.
A konyhabútor mennyezetig épített, háziasszonyok álma, mely eltakarja, elrejti a háztartási gépeket, minden konyhai eszközt .
Beépített villanyfőző lap, villanysütő, mosogatógép, elszívó a konyha része, a vételár magába foglaljak, de akár a háztartási kisgépek is igény szerint maradnak a konyhában.
A konyhából a hasznos spejz nyílik, mely helyet ad a hűtőszekrénynek is.
A nappali egy légtérbe a konyhával, étkezővel, de mégis konyhabútorral térelválasztva külön helyet ad a pihenésre, vendégek fogadására. A nappaliból egy védett, fedett, Nyugati fekvésű terasz nyílik.

A nappaliból térelválasztó fallal elrejtett földszinti hálószoba.

Az emeletre kényelmes falépcső vezet, ahol három szoba, fürdőszoba került kialakításra.
Az emeleti fürdőszobában kád, mosdó, WC.

A ház fűtéséről éjszakai árammal működtetett villanykazán, és gáz-cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéses hőleadással.

Villany ellátás folyamatos biztosításáról a bevezetett három fázis 25 A , illetve az éjszakai áramnál szintén 3 fázis gondoskodik.

A nappaliban klíma került felszerelésre. Minőségi riasztórendszer , kamerarendszerrel kiépítve védi a házban lakók biztonság érzetét.

Az utca felől garázs az autó biztonságát adja.

A ház teljes berendezésével, gépekkel együtt eladó ebben a meghatározott vételárban.

A kert magáért beszél, parkosított, örökzöld növényekkel, gyönyörű pázsittal, mely gondozásáért egy intelligens fűnyíró a felelős, önjáró, saját energia feltöltéséről a gép gondoskodik, önnek a teraszról csak figyelnie, és gyönyörködnie kell a látványban. A vételár ezt is tartalmazza.

Ne hagyja ki, legyen Ön a lakója ennek az igényes, szép otthonnak!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést, CSOK.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

Kovács Éva
0620 3138211

www.elvit.hu

Irányár: 65.5 MFt

A környék leírása

Székesfehérvár Öreghegy központjában, igényes, rendezett környezetében található a családi ház. Pár percre orvosi rendelő, gyógyszertár, autóbusz megálló, üzlet, posta.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E45835
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:4+1 fél
Épület:175 m2
Telek:500 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, garázs, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések