Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Eladó ház fullra felújítva Siófok-Széplakon.

Nagyon szépen és ízlésesen lett felújítva a ház! Kompletten, csak a főfalak maradtak. 3 különálló, külön bejáratú lakrésszel rendelkezik! Az Ezüstpart csúcsközpontja 700 méterre.

Ez az az ingatlan, mely sok mindenre jó: állandó otthonnak több generáció részére is, a Balaton 10 percen belüli sétára, így nyaralónak is kiváló, idegenforgalmi célokra is jó, de lehet kombinálni az előzőekkel egyetemben. Siófok kedvelt kertvárosának, a Foki-hegynek a meghosszabbításában helyezkedik el az ingatlan, egy csendes, nyugodt utcában.

A fő épület 2 szintes, a felső szintbe külső feljárattal lehet feljutni. Ez a szint 2013-ban lett felújítva. A földszint pedig 2011-ben. Újszerű állapotban van az épület, hisz nem lakják, csak kb. 20 napot évente, vagy még annyit sem. Kiadva nincs, így tényleg újszerű az állapota. Érdemes megnézni a képeket is: az árban a teljes berendezés is benne van, pedig azok is újak.

A földszinten előszoba, konyha, 3 hálószoba, és 2 fürdőszoba lett elhelyezve, míg az emeleten társalgó, 3 háló, 2 hálóhoz közös terasz, és 1 fürdő lett kialakítva.
Gáz cirkó fűtéssel van ellátva, radiátoros rendszerrel.

Szinte minden ki lett cserélve: tető, konyha, fürdő, az összes közművezeték, a burkolatok, a nyílászárók, vagyis csak a főfalakat hagyták "békén"! Jó darabig nem lesz vele gond!

A fő épület mellet található egy komplett kis ház, melybe közlekedő, konyha étkezővel, nappali funkcióval, 1 hálószoba, és 1 fürdőszoba került kialakításra.
Fűtése fatüzelésű kandallóval történik.
Tekintettel arra, hogy a gáz is bent van, a fűtést is meg lehetne oldani vele, de minek? Így sokkal barátságosabb meleget ad, és sokkal olcsóbban.

Az épületek hőszigetelő rendszerrel vannak ellátva.

Teljes közműrendszer adott: víz, csatorna, gáz, villany.

Kertje újra lett parkosítva.

Mutatós, takaros házikó, szép csendes utcában.

Az ingatlan tehermentes.

Ár: bútorokkal együtt.

Budapesten jó helyen lévő 6-7 milliós garzon beszámítása, vagy VÁSÁRLÁSA (külön is, nem függ a ház vásárlásától!), lehetséges!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 43.5 MFt

A környék leírása

Siófok Széplaki részén kínáljuk eladásra ezt a szépen, ízlésesen felújított családi házat, a Balatontól és az Ezüstpart központjától 700 méterre, (Calypso étterem, Palace Discó, stb).

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46117
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:7
Épület:150 m2
Telek:713 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, erkélyes, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések