Eladó családi ház - Velence – TÖRÖLT

Örökpanorámával családi ház az ajánlatunk!

Önnek csak költöznie kell, a felújítás elkészült. Modern kivitelben, energiatakarékos megoldásokkal, alacsony rezsivel fenntartható ház! Hívjon tekintse meg ajánlatomat!

A Velence Panoráma úton levő saroktelken elhelyezkedő, 2012-ben teljes felújításon átment családi ház. Az állagát megőrizte a felújítás után, miután a tulajdonos nem lakott itt, és így felújítás utáni állapotban van a ház.
A ház tégla építésű, a földszinti rész terméskőből épült betonágyazatba, így a lehető legmasszívabb alapokon áll a ház. A hőszigetelt nyílászárókkal beépített ablakok redőnnyel, az ajtók automata redőnnyel felszerelve, Minden nyílászárón szúnyogháló található. A homlokzati szigetelés 10 cm vastagságú.
A felújítás a ház teljes gépészeti, belső burkolati, homlokzati felújítást jelent.
A házban villany, víz, gáz, szennyvízvezeték kiépítve, a kertben locsolórendszer kiépített a locsolóvizes óráról.

A ház földszinti részén kerámia burkolat, padlófűtéssel vezérelt, a ház többi helyiségében radiátoros fűtéssel üzemel a kondenzációs kazán. Erre rásegítés a első szinten levő igényes, cserépkályha, melyhez minimum 5 évre elegendő fa áll rendelkezésre a terasz alatti tárolóban. Egy nap egyszer elég a kályhát felfűteni, és 24 órát adja a meleget. A ház héjazatán elhelyezett napkollektorok a dupla falu tartályba tárolt melegvizzel rásegít a fűtésre, és a melegvizet biztosítja.

A családi ház földszintjére belépve egy boltíves , földes pince teszi még egyedibbé az ingatlant.
A földszinten található nappali-étkező-konyha egy légtérben. Ezen a szinten egy WC került még kialakításra.
Az emeleten egy világos, tágas nappali, melyből a tóra néző teraszra léphetünk ki. A nappaliban címeres téglából épített cserépkályha, mely az egész szintet befűti, kellemes hangulatot adva a téli napokban.
A nappaliból nyílik egy hálószoba, illetve egy igényes kivitelezésű fürdőszoba.
A fürdőszobában sarokkád, épített zuhany, WC.

A tetőtéri részben két szoba, fürdőszoba, és egy tágas, világos nappali található. A fürdőszobában mosdó,kád, WC és itt kapott helyet a kondenzációs kazán is.

A házban klíma került felszerelésre, a nyári hónapokban a kellemes hőmérséklet biztosítására.

A tetőtérből a tő és a környék örök panorámás!!

A kertben gyümölcsfák és örökzöldek teszi kellemessé, pihentetővé a házban élők napjait!

A ház első tulajdonosé, megépítésénél a legalaposabb szakértelemmel, minőségi anyagokat használtak fel.

Hívjon és tekintsük meg együtt!
Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, Segítséget adunk CSOK és hitel ügyintézésben.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65

Irányár: 39.9 MFt

A környék leírása

Velence csendes, de jól megközelíthető utcájában, örök panorámával rendelkező telken található a családi ház. Jó közlekedéssel akár az M7 lejáróhoz, a háztól 5 percre Székesfehérvár, Budapest irányába. Budapest, Székesfehérvár 20 percre az ingatlantól. Rendezett, igényes környezetben. Családi házas övezetben található.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46399
Hely:Velence
Típus:családi ház
Szobák:2+3 fél
Épület:100 m2
Telek:672 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések