Eladó családi ház - Budapest, XXII. kerület - – TÖRÖLT

Több generációs ház Budafok-Tétény kertvárosában.

Nyugodt zöldövezetben található ez a jó állapotú több generáció számára kényelmet biztosító ház, melyhez buja szép kert is tartozik. Garázs van, + 2 gk. számára fedett beálló.

2012-ben komoly felújítások történtek a házon, a legfelső szintet kivéve. Szinteltolásos rendszerben épült a ház.

A fűtött pince részen nagyméretű tároló kapott helyet + 1 komoly méretű szoba, a két helyiséget össze lehet nyitni, valamikor így volt, az ajtó is megvan még.

Fél szinttel feljebb található a garázs, valamint egy komplett apartman amerikai konyhás nappalival, étkezővel, szép fürdőszobával (Z+WC+M), közlekedővel és a már említett nagyméretű szobával, mely egy fél szinttel lejjebb van, de szerves része az apartmannak.

A lakószintet 18 nm-es teraszról tudjuk megközelíteni, belépve: előszoba, majd mutatós gépesített konyha étkezővel, szinteltolással a nappali erkéllyel, egy közlekedő, 1 hatalmas szoba, fürdőszoba, és egy a konyha étkező szintjén lévő szoba, mely dolgozószobaként funkcionál jelenleg.

Érdekesség: a nappali mennyezetében lévő lehúzható létrán keresztül lehet feljutni a legfelső szintre, ahol tágas előszoba erkéllyel, 2 hálószoba, és 1 fürdőszoba kapott helyet. Valamikor rendes lépcső vezetett ide, de tekintettel arra, hogy nem volt már szükség rá, így ezt a megoldást választották, vissza lehet állítani mindent az eredeti formájába. Nem nagy kunszt, ennyit az árból is engednek...

Teljes közműrendszer biztosított, a fűtés minden szinten kiépített, radiátoros rendszerrel, gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal ellátva.

Itt nincs semmi elhanyagolva!!!

A kert több részes, 2 nagyobb füves terület áll rendelkezésre, kialakult növényvilággal, mely rendkívüli intimitást ad a lakók számára.

A képek önmagukért beszélnek. 2 gk. számára fedett beálló áll rendelkezésre, a bejárati kiskapu is ugyanebben a stílusban kapott fedést.

Maga a környék csendes, nyugodt, + igen nagy előnye, hogy Budapestet is 20-30 perc alatt el lehet érni akár tömegközlekedéssel is.

Válassza ön is a legegyszerűbb megoldást, jöjjön, nézze meg, hétvégén is lehetséges.

Tehermentes ingatlan, gyorsan költözhető, hisz jelenlegi lakói egy kisebbe költöznek.

Az ajánlat csak az irodámban érhető el.

Amennyiben ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 67.5 MFt

A környék leírása

Budafok-Tétény egyik csendes, barátságos zöldövezeti utcájában bújik meg.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46550
Hely:Budapest, XXII. kerület -
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:277 m2
Telek:918 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó közlekedés, erkélyes, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések