Eladó családi ház - Isztimér – TÖRÖLT

Egy igényes, kivételes otthon!

Székesfehérvártól 15 km, jó közlekedéssel Isztiméren ajánlom figyelmébe, ezt a minden igényt kielégítő, igényes családi házat!

A lehetőség adott, igen kedvező áron, igényesen megépített, gyönyörűen parkosított telekkel levő, egy szintes családi ház lehet Öné most, ne hagyja ki!

Az épület 2007-ben épült, Porotherm téglából, 7 cm külső szigeteléssel.
A tető héjazata Bramach cserép.

A bejárati ajtó belépve, tágas előtérből 7,94 nm nyílnak a helyiségek. Balra nyílik egy 11,32 nm K-D fekvéssel egy hálószoba , mellette egy 11,6nm szoba, és 1,7 nm gardrób helyiség került kialakításra.

A szobákkal szembeni oldalon a bejárat után jobbra nyílik a garázs, mely a lakásból is megközelíthető, 22 nm, egy állásos, és tárolásra is kiválóan alkalmas. Elektromos vezérlésű garázskapuval, a garázs az udvarról nyílik , nem közvetlenül az utcáról!
Az előszobából nyílik egy tágas kamra, spejz.
A kis beugróból nyílik szemben külön helyiségben a WC, kézmosóval. Jobbra a háztartási helyiség, mosógép, itt kapott helyet a gázcirkó kazán, melyről a ház fűtése történik, radiátoros hőleadással. Az előszobában, fürdőszobában a padlóban is visszatekerésre kerültek a fűtéscsövek, így padlófűtésként is működik ezekben a helyiségekben.

A 9,56 nm fürdőszoba tágas, sarokkáddal, zuhanykabinnal, mosdószekrénnyel felszerelve.

A 11,07 nm konyhában beépített bútor, mosogatógépnek kiépített kiállás, villanytűzhellyel, páraelszívóval felszerelve.

A konyhából egy tágas 12,33 nm étkező nyílik, melyről kijárat a Déli fekvésű teraszra, így tavasztól őszig helyet adva a család kinti étkezésére.

A étkezőből tovább haladva tárul elénk a D-Ny-i fekvésű, tágas, világos 21,22 nm nappali. Benne hangulatos , igényesen megépített cserépkályha, mely akár az egész lakás fűtését megoldja, illetve rásegít a téli hónapokban a radiátoros fűtésre.

A nappaliból kijárat a kertre néző fedett teraszra, mely L alakban került kialakításra a házon, kb 100 nm nagyságban.
A nappaliból nyílik a11 nm harmadik szoba, melyből egy 5,6 nm gardrób helyiségbe tudunk belépni, helyet adva itt az ott lakók ruháinak!

A burkolatok a nappaliban, szobákban padló burkolat, a többi helyiségben járólapozott.

A nyílászárók műanyag, hőszigeteltek, redőnnyel felszerelve.
A nappaliban klíma felszerelve, a nyári hónapokban kellemes hőmérsékletet biztosítva.
A ház riasztóval felszerelt!

A településről iskolásbusz hozza-viszi a gyerekeket Kincsesbányára, ahol óvoda, iskola működik.

A telek igényesen, gyönyörűen parkosított, helyet adva a gyerekeknek játszótérre, pihenésre, illetve medencének kiépített telekrész.

A ház külső és belső elrendezésében, kivitelezésében igényes, modern, minden igényt kielégítő kényelemről gondoskodik az ott élők számára!

Ha Ön keresi a nyugalmat, szépséget, kényelmet akkor ez a ház az Ön háza ! Tekintse meg, és győződjön meg róla, milyen páratlan , egyedi ajánlat!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést, CSOK.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

Kovács Éva
0620 3138211

www.elvit.hu

Irányár: 28.9 MFt

A környék leírása

Isztimér rendezett, csendes, kedvelt település, mely 20 perc menetidővel megközelíthető Székesfehérvárról. A város felé sűrű autóbusz közlekedés. Az utca rendezett, új építésű házakkal ! Isztimér Fejér megye északnyugati peremén, a Keleti–Bakony röglépcsőin települt község. Területe, a mintegy 1000 fős lakosságához képest viszonylag nagy. Határában található a megye legmagasabb pontja, a 479,6 m-es Kövesdomb, legnagyobb tájrésze a nagyjából 400 m magas, 20 km2-es Mellár-fennsík. Zsáktelepülés, átmenő forgalma nincs; egyetlen közlekedési út vezet a faluba, a 15 km-re lévő Székesfehérvár felől. A község területén több, igen jelentős természeti érték is található. A 10 km hosszú Burok-völgy földtani és növénytani értékei miatt vált természetvédelmi területté. Számos ritka növény is előfordult itt. A falu határában 58 kisebb-nagyobb barlangról tudunk, ezek közül a legjelentősebb a fokozottan védett, több mint 3 km hosszú, 200 méter mély, cseppkövekkel díszített Alba Regia-barlang. E barlang biológiai kutatottsága révén az európai élvonalba tartozik. A falu határának nyugati szélén van bronzkorinak becsült Csikling vár romja. Köveit a mészégetők használták fel, így az öregtornya is csak „térdig ér”, falait pedig szinte teljesen eltüntették, de a várárok határozottan látszik. Közelében egy hasonló korú, vár maradványai vehetők ki.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46626
Hely:Isztimér
Típus:családi ház
Szobák:1+3 fél
Épület:140 m2
Telek:1440 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, garázs, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések