Eladó családi ház - Budapest, XXII. kerület - – TÖRÖLT

Eladó luxus Villa a XI - XXII k. határán.

Gyönyörű LUXUS ingatlan, pazar budapesti örökpanorámával, Wellnessel, (uszoda, szauna, konditerem), belső lifttel. Ingatlancsere BESZÁMÍTÁS LEHETŐSÉGGEL! Balatoni is jó!

A hely egyszerűen csodálatos: csendes, nyugodt kertvárosi zöldövezeti környezetben bújik meg, egy eldugott zsákutcában. Itt valóban lehetősége nyílik arra, hogy a mindennapi "mókuskerékből" kiszálljon, lazítson egyet. Akár minden nap. A ház szinte minden pontjából látni Budapestet a Gellértheggyel.

Már a ház megjelenése is impozáns: hosszan elnyúlt lágy vonalak, melyek egy elnyújtott 8-as számra hasonlítanak, melyet jelenlegi tulajdonosa álmodott meg. Hát mit mondjak: nem rémálma volt, és ráadásul még emlékezett is rá...... Szerencsére! Az eredmény meg önmagáért beszél, nagyon szépre sikeredett, kompromisszumok nélküli minőségben.

Maga a ház funkciója szerint 4-es tagoltságú:

Az első szinten a garázs fűtött térköves lejáróval, borospince, és a Wellness részleg kapott helyet belső fűtött medencével, mely élményelemekkel ellátott, infra és finn szauna, konditerem, pihenősarok, és különleges fénytechnika, mely csak fokozza az élményt.

A második szint a család napközbeni kényelmes életteréül szolgál: konyha, étkező, nappali, és félkörívben futó hatalmas panorámás terasz, egy részén járható üvegfedéssel, melyből a Wellness részleget is látni. Az ötlet klassz volt, amit igényesen meg is valósítottak.

Harmadik szint: 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardróbok, és egy újabb csodás panorámával bíró terasz, mely körbeöleli a helyiségeket.

Negyedik szint: tágas dolgozószoba panoráma ablakokkal, lélegzetelállító kilátással Budapestre.

Még mielőtt megijednének, hogy ennyi lépcsőt kell mászni: a 4 szintet korszerű belső 4 személyes lift köti össze egymással.

Természetesen a felsorolt helyiségeken kívül még számtalan helyiség található, kérem nézzék meg alaposan az alaprajzokat.

Az ingatlan hemzseg az extráktól, pl: elektromos bejárati és garázskapu (távirányíthatóak), fűtött gépkocsilejáró, igen korszerű, speciális riasztórendszer kamerákkal, képrögzítőkkel, mozgásérzékelő reflektorokkal, kerti díszvilágítás, automata öntözőrendszer, motoros redőnyrendszer, belső 4 személyes lift, intelligens fénytechnika, programozható, fényerősség állítható, a homlokzat nagy része trópusi fával borított, brazil hasított mészkőburkolatok, és még rengeteg minden. Itt tényleg beleadtak "apait-anyait", nem volt pardon a minőségben!

A házat nagyon szép, gondozott park öleli körbe, kialakult növényvilággal, a kerítések mentén zárt tuja sövénnyel, mely teljes intimitást nyújt lakói számára.

BALATONI VÍZPARTI, VÍZKÖZELI IGÉNYES VILLA BESZÁMÍTÁSA, CSERÉJE LEHETSÉGES.

Ugyanitt eladó, cserélhető HORVÁTORSZÁGI, RAB SZIGETEN LÉVŐ TENGERPARTI INGATLAN:

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 299.0 MFt

A környék leírása

Budapest XI. és XXII. kerületének a határán rejtőzik a Villa, gyönyörű, panorámás csendes, nyugodt helyen.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E47120
Hely:Budapest, XXII. kerület -
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:521 m2
Telek:1082 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, jó közlekedés, panorámás, erkélyes, liftes, garázs, kocsibeálló, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések