Eladó családi ház - Mezőfalva – TÖRÖLT

Akár több generáció együtt élésére is alkalmas!

Egy igényesen kialakított családi ház ajánlatunk! Ne hagyja ki!

Az épületet 2004-ben teljesen felújították, a ház kívül-belül szigetelést kapott. A felújítás, melyben benne foglaltatik a gépészeti felújítás is. Csővezetékek, szennyvízvezetékek, elektromos hálózat cseréje.

A ház három szintes. Az alagsorban műhely, garázs, kazánház, tároló található.

Az első szinten egy kisebb szoba, és a nagy nappali. Konyha, ebédlővel. A fürdőszobába sarokkád, mosdó WC. Még egy kisebb szoba is helyet kapott a földszinten.

A felső szinten két szoba, előtér és egy fürdőszoba.
A tetőtér részben be van építve.

Hidromasszázs káddal és külön zuhanyzó fülkével a fürdőszobák.

A ház elosztása a mellékelt rajzon látható.
A házhoz tartozik még egy melléképület is, mely jelenleg raktárként funkciónál. De vállalkozásra is alkalmas lehet.

Gondozott, parkosított kert, termő gyümölcsfák, veteményeskert.

Összközműves, fűtés gázkazánnal.

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65.

Irányár: 13.5 MFt

A környék leírása

A település nevét József nádorról kapta és engedélyével nevezték el Herczegfalvának. A település nevét a szocialista időszakban változtatták Mezőfalvára, a névváltoztatási kezdeményezés az eredeti név visszaszerzésére napjainkban is tart. A falu névadójáról minden évben emlékhetet rendeznek, tiszteletére szobrot állítottak. A település Magyarország középső részén a Dunántúli terület keleti peremén, Fejér megye déli részén helyezkedik el. A területegységet földrajzi értelemben a mezőföldi tájegységhez soroljuk. A település közúton jól megközelíthető, a vasút kiépítettsége meg van ugyan, azonban az állomás falutól való távolsága jelentős, ezért nem meghatározó. A településen az ivóvíz-, gázhálózat a teljes belterületen kiépített, a szennyvíz-csatorna beruházás I. ütemének próbaüzeme zajlik jelenleg. Itt a település mélyebben fekvő részei kerültek csatornázásra, illetve megépítésre kerültek a főművek. A település teljes területén megoldott a vezetékes telefonellátottság, azonban a mobil szolgáltatók terjedésével a lakosok bizonyos száma, - mivel a vezetékes telefonját nem használta – ezért kiköttette. Igénybe vehető még a településen a kábeltelevízió szolgáltatása is. A településen megoldott a szilárd hulladék elszállítása is, mely heti rendszerességgel történik. A község központjában lévő épület komplexum a gyermekek oktatásának testi, szellemi fejlődésének szinte minden részét biztosítja. Jelen pillanatban a tanulói létszám: 487 fő Az egészségügyi alapellátás Mezőfalván teljes körűen biztosított. A falu felnőtt lakosságát két körzeti orvos látja el. Külön biztosított a gyermekorvos, illetve vállalkozóként dolgozik a fogszakorvos. Kisebb labor fenntartását is biztosítjuk annak érdekében, hogy az alapvető orvosi laborvizsgálatokat itt a helyszínen el tudjuk végezni. Nagyon fontos leszögezni azt, hogy Mezőfalva nagyközség területén környezetszennyező üzem nem végez tevékenységet. A vízrendszer jelenleg a község tulajdonában.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E47653
Hely:Mezőfalva
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:197 m2
Telek:1248 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
lakás beszámítással, jó elrendezésű, jó közlekedés, garázs, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések