Eladó családi ház - Gödöllő – TÖRÖLT

Ingatlankülönlegesség Gödöllőn!

Nem mindennapi ingatlant ajánlok figyelmükbe! Amolyan "Boszi tanyát" 100 éves fagerendákkal, lovaglásra is alkalmas területtel, mely még bővíthető is. Kuriózum a maga nemében!

Az ingatlan Gödöllő egyik nyugodt lakónegyedének a szélén fekszik, közvetlen közelében erdőknek, mezőknek, melyek egészen a Domony-völgyéig vezetnek. Autóval 10 perc alatt elérhet bevásárlóközpontokat, 25 perc alatt Budapest szívében, a Hősök terén állhat.

Két helyrajzi számon nyilvántartott, de egybefüggő ingatlan két utcára nyílik. Az egyik aszfaltozott, a másik pedig, akár kilovaglásra is ideális földút, mely egészen a Domony völgyig nyugodt kirándulásra csábít. Mérete 5608 m2, rajta több épület is található (a lakóház/221 m2, egy műhely mely más célra is használható/74 m2, egy party-pince/41m2, egy kisállat ól/21 m2, kertész kamra, fatároló stb.) Az alsó és a felső útról is be van vezetve az áram (a három fázis is), 2 fúrt, 50 méternél is mélyebb, kiapadhatatlan vízhozamú, ivóvíz minőségű kút, valamint egy ásott kút, vízforgatós medence, stb. A ház a vezetékes vízhálózatra és csatorna-hálózatra is természetesen rá van kötve. Valamint a gáz is be van vezetve. Kivett, lakóház besorolású ingatlan.

A 221 m2 nagyságú lakóház a következőkből áll:

A földszinten csodálatos antik kőpadozat, művészien megalkotott ablakok (részben finom fafaragással, több antik ajtóval, melyeket részben Tiffany ornemantika díszít). A bejárati tér/ablakokkal szegélyezett, hatalmas faragott oszlopokkal határolt (ca. 15 m2, 1 WC, zuhany/szauna, egy szoba kandallóval (ca. 21 m2) melyhez, valamint a lépcsőfeljáróhoz, a szaunához és egy kb. 10 m2 nagyságú belső helységhez egy kis előtér vezet. (Kívánság esetén utóbbiak kevés ráfordítással összenyithatóak, funkciójukban megváltoztathatóak.) Valamint egy kb. 51 m2-es lakókonyha. Bárpulttal, nagy akváriummal, és hozzátartozó, kitűnően bepolcozott, régi téglákkal burkolt kamrával. A konyhából a kertbe, a medencéhez léphetünk ki. Szinte egy térré olvad a természet és a belső épületrész.

Padlástér: 3 hálószoba (ca. 15, 18, 26 m2), egyik bejárható gardróbbal. Mindegyik masszív hajópadlóval, és antik ajtókkal. Egy fürdőszoba (ca. 12 m2), hatalmas ovális fürdőkáddal, Bidé, WC, gyönyörű antik mosdókagylóval. A padlót vízhatlan Thermowood hajópadlóval látták el, a folyosótól egy művészien megalkotott, Tiffany-ornemantika határolja. Az egyik szobából egy galériára lehet lépni, amelynek a padozata üveg, és a földszinti lakókonyha fölé nyúlik. A tetőn 4 tetőablak ontja be a fényt, egészen az alsó szintig.

Az egész ház (fagerendák és oszlopok, falak, szigetelő anyagok, padlóborítások, festések, lakkozások és faápoló anyagok stb.) kizárólag 100%-ban ökológiai, fenntartható anyagokból épült, ill. azok felhasználásával ápolt. Így allergiásoknak, kisgyermekeknek is veszély nélkül ajánlható.
Fűtés:
Földszint: a teljes felületen padlófűtés, és nagy felületen falfűtés. (Gázkazánról), Valamint hőtárolós kandalló és kemence. (Fa)
Felső szint: falfűtés és felvezetése a kandalló és a kemence melegének. Utóbbi egy hatalmas antik téglákból rakott kéményen át vezeti a hőt az egyik szobán keresztül, cserépkályhaként funkcionálva, és azt gyakorlatilag teljesen kifűtve.
Minden helységben termosztáttal szabályozható a hőmérséklet.

A kertben találhatóak:
egy (4x8m) nagyságú vízforgatós, fűthető medence és jakuzzi, melyeket jelenleg nem használnak vegyszerérzékenység miatt, de a gépészet kifogástalan állapotban van.

Továbbá:

Egy külső sütögető és konyha, mely szintén renoválásra szorul.
Továbbiakban egy fűthető, antik téglákkal burkolt padozatú, bokrokkal benőtt tetejű föld-pince (kb. 41 m2) amely partyk tartására is alkalmas, de akár mint zöldséges, vagy boros-pince is használható. Egyik végén autóval is be lehet hajtani. Egy tágas (kb. 74 m2) jelenleg nyitott fészer, amelynek a tetőszerkezetét 2 éve kicserélték, valamint egy új kéményt is építettek. Rákötésre került a víz és csatornahálózatra, bevezetve az ipari áram (380 V), körben megépítve a teljes beton alap a falaknak, valamint egy fürdő helységnek. A padozat lebetonozva.
A kertben, távolabb a háztól, egy kis akác ligettől védve/árnyékolva, egy 382 m2 nagyságú füves, udvar található, rajta egy 21 m2-es fedett kifutó, azon belül pedig egy 5 m2 nagyságú fűtött kisállat ház. Az udvar magas, a tetején befelé hajló, stabil beton lábazatú drótkerítéssel van körbe kerítve, ahova egy két kapus, dróthálóval fedett biztonsági beléptetőn keresztül lehet bejutni, hogy a fűnyíró, vagy talicska stb. ki/be juttatása alatt is biztonsággal megakadályozza az állatok kijutását. A kerítés külső és belső oldalán többsoros villanypásztor akadályozza meg bármilyen állat nem kívánt be- vagy kijutását.

Mint a leírásból is remélhetőleg kiderül, tényleg egy igazi különlegességgel állunk szemben, rengeteg lehetőséggel. Ha még ez sem lenne elég, a terület is bővíthető!

Válassza ön is a legegyszerűbb megoldást, nézze meg az ingatlant, az az igazi.

Hajszálpontos alaprajzot PDF-ben tudok küldeni.

Irányár: 110.0 MFt

A környék leírása

Gödöllőn közvetlenül a belterület határán bújik meg ez a nem mindennapi ingatlan, melyet 2 utca határol.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E48218
Hely:Gödöllő
Típus:családi ház
Szobák:4+1 fél
Épület:221 m2
Telek:5608 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések