Eladó tégla lakás - Székesfehérvár – TÖRÖLT

CSENDES OTTHON, KELLEMES KÖRNYEZETBEN !

Két gyermekkel ideális életteret talál ebben az ingatlanban ! Ne menjen el a lehetőség mellett ! Kiváló minőségű, alacsony költséggel fenntartható, rendkívüli lakás !

JÓ ÁRON ! JÓ LEHETŐSÉG!

- TERVEZZE ITT CSALÁDJÁVAL ÉLETÉT !

VILÁGOS, TÁGAS, ÉLHETŐ TEREK. EGÉSZ NAP FÉNYÁRBAN TÜNDÖKLŐ, VIDÁM HANGULATOT ÁRASZTÓ OTTHONA LEHET !

Székesfehérváron, a belváros peremén, központi, de mégis csendes helyen, a város egyik legszebb utcájában, egy 2007-ben épült 24 lakásos, zárt belső udvarral rendelkező társasház egyik tetőtéri lakását kínálom eladásra.

A DK-i fekvésű, kiváló elrendezésű 2 + 2 fél szobás lakás nettó alapterülete 81 m2, amiből a hasznos alapterület 76 m2.

Az összes helyiség az előszobából, illetve a közlekedőből nyílik: az amerikai konyhás és étkezős nappali, két félszoba, egy teljes értékű szoba, egy fürdőszoba WC.-vel, egy külön WC., valamint egy kamra/tároló.

A fűtést és a meleg víz ellátást távhő, illetve egy hőcserélős, egyedi hőmennyiségmérővel szerelt készülék biztosítja. A kívánt hőmérsékletet a fali termosztáttal igény szerint be lehet állítani és programozni, így a fűtés költség – a megfelelő komfort biztosítása mellett – alacsony szinten tartható.

A világos lakás összes ablaka külső hővédő rolóval és belső árnyékolóval van ellátva, továbbá a lakás inverteres klímával is fel van szerelve, így nyáron is kellemes hőmérséklet biztosítható.

A biztonságról távfelügyelethez bekötött riasztórendszer gondoskodik.

A nappali-étkező rész és a szobák laminált padlóval, a többi helyiség (beleértve a konyhát is) pedig kerámialappal van burkolva.

A vételár az alábbi – jó állapotú – bútorokat is tartalmazza: bükkfa fronttal rendelkező konyhabútor a beépített gépekkel (elektromos sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép, páraelszívó) együtt , valamint a konyhához stílusban illeszkedő kiegészítő bútorok, továbbá előszoba bútor és fogas.

A lakáshoz egy kb. 17 m2-es, nagy belmagasságú (emiatt nagyon jól pakolható), közvetett fűtéssel rendelkező, mázas greslappal ellátott garázs is tartozik.
A garázs előtti térkövezett és fedett részen plusz egy autó is elfér, de igény esetén az utcában található parkolóhelyeken is meg lehet állni.

A garázs irányára: 4,49 millió Ft (a hirdetésben szereplő lakás árán felül fizetendő).

Az eladásra kínált ingatlan per- és tehermentes és várhatóan 2020. elején költözhető.

A mellékelt alaprajz tájékoztató jellegű.

JÓ ITT ÉLNI ! JÓ IDE HAZATÉRNI!

JÖJJÖN, NÉZZÜK MEG EGYÜTT AZ INGATLANT !

TEGYEN AJÁNLATOT, HOGY ÖNÉ LEGYEN EZ A KIVÁLÓ OTTHON !

VÁROM HÍVÁSÁT !

Pittner Györgyné Judit 0036-70-45-35-449
www.elvit.hu

Segítséget adunk ügyfeleinknek szakszerű tanácsadással, ügyvédi közreműködéssel, hitel ügyintézéssel, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészítésével is!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Királysor 63-65.

Irányár: 36.9 MFt

A környék leírása

Székesfehérváron a belvároshoz közel, csendes utcában található az ingatlan. - Jó közlekedési feltételekkel ellátott városrész. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, minden ami a mindennapi életben szükséges elérhető pár perces kényelmes sétával. A lakás, elhelyezkedésének köszönhetően, tömegközlekedéssel is, a 43,13, 20,34,35, 38-as autóbusszal könnyen megközelíthető a város minden pontja..

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E48727
Hely:Székesfehérvár
Típus:tégla lakás
Emelet:2.
Szobák:2+2 fél
Épület:76 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések