Eladó családi ház - Telki – TÖRÖLT

Vadonatúj modern ház örökpanorámával Telkiben!

Telki egyik legszebb környezetében található az ingatlan, az Öreghegyi Villaparkban, elvehetetlen panorámával a Telkit körbeölelő erdővel borított hegyekre.

2 lakásos társasház, külön közművekkel, külön jogi státusz, a 2 épület a garázsnál ér össze, így teljesen független életteret biztosít lakói számára, a szomszéd portálját 30 cm-e fal + 10 cm-es szigetelés határolja egy darabon, nem a szokványos kerítés. Ki - ki döntse el melyik az előnyösebb...
Nagyon szép környék, tágas, sétára hívogató széles és csendes utcákkal, közelében 2 kilátó is van, + játszótér, óvoda, és a Magyar Labdarúgó Válogatott edzőközpontja, (GLOBALL HOTEL **** – sport, wellness, konferencia Hotel).

Minden közmű földkábelben.

Egyszintes épület, nappalival, konyhával étkezővel, 4 szobával (a bejárat melletti szoba irodának is jó, most is az, a másik 3 szoba az épület hátsó részén helyezkedik el.), 2 fürdőszobával, közlekedővel, spájzzal, gardróbbal 2 terasz + tornác lehetőséggel, fűtött garázzsal (részben pakolható padlástérrel, de az egészet is ki lehet alakítani ere a célra + ajtó a belső teraszra), és ami nagy ritkaság: panorámás intim belső udvar (5 m széles, 17,70 m hosszú, ahová 2 szobából és az étkezőből is kijuthatunk.
134,56 nm-es épület (ebből 18 nm garázs) + 16 nm-es belső terasz (télikert is kialakítható belőle), + 9,36 nm-es tornác (beépíthető), mindkettőt 3 fal határolja, a tornác ráadásul fedett.

Alaprajzot pdf-ben tudok küldeni!

Dupla fűtési rendszer: külön külön szabályozva a padló, valamint a radiátorok, komoly minőségű, és teljesítményű Bosch gázkazánnal.

Elektromos garázs és bejárati kapu, + 1 bejárati kapu, hogy a kertbe is belehessen jutni, de itt sok autónak lenne még napfénytől védett helye.
Mindenhol aluredőnyök, 1 motoros, a többi előkészítve, szúnyogháló minden nyíló nyílászárón.
Központi vízlágyító berendezés, + ivóvíz vezeték víztisztító berendezéssel a főzéshez, iváshoz, stb. Korszerű riasztóberendezéssel ellátott, klíma előkészítés megvan.
Parkosítás nagy részt megtörtént.
Igényes belső burkolatok, Németországban gyártott gépesített konyhabútor, 3-as rétegezésű hő és hangszigetelt nyílászárók, stb. Nyílászárók: 3 szobában is erkélyajtó van belső udvarra, míg a legnagyobb szoba elé bármekkora totál panorámás teraszt lehet készíteni.
Kényelmes életvitelt biztosít a ház, ráadásul rendkívül világos a panoráma üvegfalaknak köszönhetően. Lépcső nincs, így mozgássérülteknek is ideális.

Kristálytiszta levegő, csend, nyugalom jellemzi a környéket, nagyszerű szomszédokkal.

Legegyszerűbb ha megnézi, amennyiben érdekes lehet az ön számára, a személyes megtekintést semmi sem pótolhatja...

Tehermentes ingatlan.

Irodám hétvégén is nyitva.
Vevők részére a szolgáltatás díjtalan!

Irányár: 75.5 MFt

A környék leírása

Telki prémium helyén húzódik meg ez a vadonatúj ingatlan, gyönyörű panorámával.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E48878
Hely:Telki
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:158 m2
Telek:900 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, amerikai konyha, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések