Eladó sorház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Nem hisz a szemének! Igazi álom otthon!

- eladó idilli angol stílusú sorházi otthon meseszép utcában!

2004-ben szakszerűen és jó minőségben épült a sorház, amely tervezőjének a mai napig hálásak vagyunk, ugyanis olyan jó elosztású épületet álmodott, ami tökéletesnek bizonyult a mindennapok során is. Itt mindennek megvan a maga funkciója, a terek egyben vannak, de mégis jól elkülönülnek egymástól. Az alsó szinten egy előszoba, nappali-étkező-konyha és egy toilett található. Ezen a szinten kapott helyet a garázs is, amiből közvetlenül az előszobába juthatunk. A felső szinten három egymástól jól elszeparált szoba, két kisebb gardrób helyiség, mosókonyha és egy tágas, ablakos fürdőszoba lett kialakítva.
Az okos tervezésből fakadóan minden hálószobában földig érő rendes ablakok vannak (nem tetőablakok), ami miatt nagyon világosak a szobák. A padlástérben további pakolóhelyek alakíthatóak ki (nekünk erre még nem volt szükségünk).
A sorház fűtéséről és vízmelegítéséről önálló kondenzációs kazán gondoskodik, míg a hálószobákban inverteres klímák biztosítják a hűs hőmérsékletet a legforróbb nyári napokon. Ezen készülékek minden évben alapos karbantartáson esnek át. A ház biztonságáról távfelügyeletre bekötött riasztórendszer gondoskodik. Mindenhol redőnyök segítik az árnyékolást, a felső szinten minden szobában szúnyogháló van. A földszinti redőnyök és a garázskapu egyaránt távirányítással vezérelhetőek. Az étkezőből jutunk ki a fedett teraszra és innen a hátsó kertbe, ahol egy kerti sütögető is található.
A ház legutóbb 2,5 éve került felújításra (teljes festés és parketta felújítás történt), valamint új konyha került beépítésre prémium minőségű gépekkel, melyek az ár részét képezik. (A leendő Vevő igényétől függően a többi bútor külön megállapodás részét képezheti).
Önnek/Önöknek csak költöznie kell...
Igényes, praktikus, kompakt és hangulatos!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Király sor 63-65.
www.elvit.hu

Segítséget adunk ügyfeleinknek szakszerű tanácsadással, ügyvédi közreműködéssel, CSOK és hitel ügyintézéssel, értékbecslés, Energetikai Tanúsítvány elkészítésével is!

Irányár: 69.0 MFt

A környék leírása

Ráchegy egyik újonnan beépült csendes zsákutcájában található az ingatlan. Itt minden egyes házat és portájukat rendben tartják a szomszédok, és mindig lenyűgöző, ahogy tavasszal virágba, majd levélbe borulnak a fák! Pár száz méteren belül óvoda, uszoda, élelmiszerbolt, zöldséges, gyógyszertár és benzinkút is található. A sarkon túl áll a helyi busz megállója, míg a keresztutca végén a távolsági buszmegálló. Az agárdi lehajtótól autóval pár percre. Közvetlen bicikliút Velencéig!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E50240
Hely:Székesfehérvár
Típus:sorház
Szobák:4
Épület:120 m2
Telek:240 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések