Eladó tégla lakás - Székesfehérvár

TELJES KÉNYELEM, KORSZERŰ, IGÉNYES LUXUS OTTHON !

NEM NEHEZEN ELÉRHETŐ, DE LÉTEZŐ VALÓSÁG ! MERJEN NAGYOT ÁLMODNI ! A CSODA ITT VAN, NEM AZ ÓPERENCIÁS TENGEREN TÚL, ............ FEHÉRVÁRON!

NEM KÍVÁN EBBŐL AZ INGATLANBÓL ELMENNI, A PÁRATLAN KILÁTÁS MAGÁVAL RAGADJA!

JÓ VÉTEL, KIVÁLÓ, EGYEDI LUXUS OTTHON, ÖNRE VÁR!

KÖRBEKERÍTETT, PARKOKKAL KÖRÜLÖLELT, ZÖLD NÖVÉNYEKKEL BEÜLTETETT, FÜVESÍTETT KERTBEN, TÓRA PANORÁMÁS KILÁTÁSSAL, TÁJBA SÍMÚLÓ TERASZON, NINCS KELLEMESEBB IDŐTÖLTÉS!

JÓ IDE HAZAJÖNNI, RENDKÍVÜLI ÉLMÉNY ITT ÉLNI!

Székesfehérváron a legfrekventáltabb városrészben, a Csónakázó-tó mellett kínálom megvételre ezt az újszerű, egyedi otthont.
A mai kor igényének mindenben megfelelő lakás pár éve épült, egy 12 lakásos társasházban.
Az első emeleten lévő ingatlanba, a teremgarázsból lifttel jutunk a lakás bejáratához.
Az amerikai konyhás nappali, két háló, hozzá tartozó fürdőszobák, gardróbok, vendégszoba fürdőszobával és külön vendég mosdó került kialakításra 132 m2 alapterületen. 36 m2 nagyságú teraszkapcsolat kialakításának köszönhetően, minden helyiségből közvetlen kilátás és a kijárat megoldott.

A bejárati ajtó mögött elénk táruló miliő, a teljes egységet, nyugalmat és melegséget árasztja. Minden részletében jól megalkotott színek, formák, visszaköszönő elemek összhatása lenyűgöző eleganciát nyújt.

EZT LÁTNI KELL!

A minőségi anyagok, bútorok, gépek az itt élők teljes kényelmét szolgálják.
A D.-NY.-i tájolásnak köszönhetően világos, napsütötte otthon egész nap, jó vitalitással a mindennapokra!
A lenyugvó nap élménye a víz tükrében és a fények játékában, megnyugvást békét áraszt.
Az otthon melegét a hűvös napokon padló, fal, mennyezet fűtéssel lehet biztosítani. ( a napkollektorokon keresztül a hőszivattyúk segítségével )
Nagy melegben, a mennyezet hűtéssel biztosított a megfelelő igény szerinti hőmérsékletet.
A hatalmas nyílászárók árnyékolását zsaluziával szabályozzák, elektromos távirányítás segítségével. A fények bejutási szöge, így teljes mértékben a legjobb fényviszonyokat biztosítja a terekben.
Az amerikai konyhás nappali teljes berendezése a vételár részét képezi, Miele márkájú gépekkel, -gőzsütővel, sütővel, borhűtővel, hűtő és mélyhűtővel, 12 terítékes mosogatógéppel, a nagyméretű konyhaszigeten elhelyezett indukciós tűzhellyel.

A lakásban található teljes berendezés is megvásárolható, melynek meghatározott ára 15.000.000.,-Ft. ( Az alábbi elemeket tartalmazza a megjelölt ár: - Natuzzi bútorok: 3 db kanapé, 8 db fotel, 1 db étkező és 1 db dohányzó asztal, 2 db ágy és 2 db komód 1 db szőnyeg, 1 db TV. 1 db kerti kanapé és kültéri kandalló 1 db Miele mosó és 1db szárítógép.)

A csodálatos nappali ( de minden helyiségre kiterjesztve ) enteriőr, rendkívüli fények, irány és hangulatfények játékával, amit az olasz világító testek adnak, a mennyezet lépcsőzetességével fokozott hangulati elemkén szolgál.
A hang effektusok irányításának központi egysége itt található, ami az otthon minden helyiségében halk, finom zenét biztosít.

A fürdőszobákban olasz, formatervezett Hansgrohe csaptelepek, Duravit szaniterek kerültek beépítésre, esőztetős zuhanyzókkal, üveg térelválasztó falakkal, igényes, design törölközőszárítós radiátorokkal, bidékkel, dupla mosdókkal, WC.-kel. A kádas fürdőszoba hatalmas teraszajtaján keresztül a tó látványa különleges élmény.
-2 nagyméretű gardrób lehetőséget ad, a teljes ruhatár rendezett, áttekinthető elhelyezésére.

MINDEN TÖKÉLETES, MINDEN EGYSZERŰ ... ÉS NAGYSZERŰ!

KÖLTÖZZÖN , GYORSAN ÉS KÉNYELMESEN!
MINDEN SAJÁT DOLGÁNAK MEGTALÁLJA ITT A HELYÉT!

JÖJJÖN, NÉZZÜK MEG EGYÜTT AZ INGATLANT !

TEGYEN AJÁNLATOT, HOGY ÖNÉ LEHESSEN, EZ A KIVÁLÓ INGATLAN !

VÁROM HÍVÁSÁT!

Pittner Györgyné Judit : 0036-70-4535-449
www.elvit.hu

JuditHouse Ingatlairoda
Székesfehérvár, Pozsonyi u. 99/A. Fszt.2

Kérem hívjon és egyeztetett időpontban az irodában részletes tájékoztatást adok az ingatlanról, megszervezem megtekintését.

Vásárláshoz teljes körű ügyintézést biztosítok.
Hitel felvételéhez személyre szabott tanácsadással, ügyintézéssel állok ügyfeleim rendelkezésére.
Ingyenes a hitel ügyintézés, CSOK, CSOK + hitel.
Adásvételnél kedvező ügyvédi költséggel segítjük az Adásvételi Szerződés megkötését.
Várom Önt és találjuk meg közösen keresése tárgyát !

Irányár: 179.0 MFt

A környék leírása

Székesfehérváron, a belvároshoz közel, kellemes hangulatú városrészben található az ingatlan. Rövid sétával minden elérhető! A város minden pontjára eljuthat, a háztól pár percre található buszmegállóból. A tömegközlekedés kiváló, sűrű a buszjárat. A parkosított városrészben szívesen élnek fiatalok és idősebbek egyaránt

További információ

#E53691

Pittner Györgyné
(+36) 70 453-5449  

E53691
Hely:Székesfehérvár
Típus:tégla lakás
Emelet:1. (liftes)
Szobák:4
Épület:132 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, liftes, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések